Våra maskiner

Grävmaskin - garanterad kvalitet

När du hyr grävmaskiner från oss på Agder får du en maskin som kombinerar kraft och stabilitet. Vårt utbud sträcker sig från 14 till 100 ton, där vårt kunniga team dessutom är redo att hjälpa dig att hitta den mest lämpliga grävmaskinen för dina behov.

maskinuthyrning Dalarna Grävmaskin

Dumper - en effektiv transportlösning

För dig med behov av effektiva transportlösningar för omfattande anläggningsprojekt är dumpern rätt val. Vårt utbud innefattar dumprar från 2 till 45 ton, bandgående dumprar från 700 kg till 20 ton och tipptruckar i storlekarna 37 till 65 ton.

maskinuthyrning Dalarna Dumper

Hjullastare - flexibelt & stabilt

Hjullastare är kända för sina stora frontskopor och erbjuder därigenom stor mångsidighet. Skoporna, som enkelt kan bytas mot andra verktygsfästen, gör dem idealiska för användning inom jordbruk, snöröjning och byggande. Vårt utbud omfattar storlekar från 2 till 100 ton.

maskinuthyrning Dalarna Hjullastare

Minigrävare - idealiska för mindre utrymmen

Med sin ringa storlek är minigrävare en perfekt lösning för arbete på trängre platser. Dessa maskiner är särskilt effektiva för mindre grävarbeten och trädgårdsprojekt där precision är viktigt.

maskinuthyrning Dalarna Minigrävare

Vält - en oumbärlig anläggningsmaskin

En vält från Agder är det bästa valet när du ska komprimera och utjämna material i olika bygg- och anläggningsarbeten, till exempel grus, asfalt och jord. När du hyr en vält från oss, får du en maskin med garanterat hög prestanda och dynamisk kraft.

maskinuthyrning Dalarna Vält

Vi hjälper dig hitta rätt maskin för rätt jobb