Tjänster

Maskinuthyrning

Vi har länge varit ett av de ledande uthyrningsföretagen i Dalarna för maskiner och utrustning och det självklara valet för dig som bor i södra Dalarna i trakterna kring Säter, Hedemora, Falun, Borlänge, Ludvika och Smedjebacken och behöver maskinuthyrning. När du hyr maskiner av oss så får du modern, välskött utrustning som gör jobbet utan att kompromissa. Till en låg kostnad så får du även utkörning och försäkring på utrustningen för maximal tidsbesparing och trygghet.

Att hyra maskiner och utrustning istället för att köpa är i längden den mest kostnadseffektiva lösningen för de flesta företag. Det garanterar att de maskiner du hyr är moderna, väl underhållna och fungerar som de ska.

Kontakta oss idag om du behöver maskinuthyrning i Dalarna!

hyra borrmaskin i dalarna

Försäljning

Förutom maskinuthyrning för byggsektorn är vi även experter på maskiner och underhållsutrustning för järnväg. Vi bedriver försäljning av både ny och begagnad utrustning för järnväg och har även ett stort utbud av reservdelar.

Hos oss hittar du kapar, avskrotare, slipmaskiner, rälsborrmaskiner, mät- och kontrollutrustning och mycket annat för anläggnings- och underhållsarbeten inom järnvägssektorn.

Service och reparationer

Vi har även en egen verkstad för service och reparation av maskiner och utrustning, framför allt för järnvägsmaskiner. Våra erfarna mekaniker har stor erfarenhet av att reparera och underhålla järnvägsmaskiner och hjälper dig hela vägen från besiktning till slutförd reparation.

Har ni problem med att transportera utrustningen så kan vi även hjälpa till med detta. Vår utgångspunkt är att det mesta går att lösa, så det är alltid värt att slå en signal och höra vad vi kan göra för er.

specialverktyg maskinuthyrning dalarna

Maskiner och utrustning för bygg- och järnvägssektorn